Sale! 1 Palet (360buc.) Clor Delicat Rufe Colorate Ariete 2L View larger

1 Palet (360buc.) Clor Delicat Rufe Colorate Ariete 2L

CDRCA2L

New product

2 111,06 RON tax incl.

More info

1 Palet (360buc.) Clor Delicat Rufe Colorate Ariete 2L

Contine 360  sticle deClor Delicat Rufe Colorate Ariete 2L

-fara coloranti

-Foarte Concentrat,
-Tehnologie Italiana.
-Testat dermatologic

De asemenea, sigur pe obiecte delicate. Berbecul delicat este noul înălbitor pentru îndepărtarea petelor și albirea spălării și mai delicată. Este, de asemenea, potrivit pentru îmbrăcăminte de mătase, lână și colorate. Datorită noii formulări cu ACTIVE OXYGEN este chiar mai eficient împotriva murdăriei și nu este agresivă cu fibre. Cum se utilizează: Berbecul delicat poate fi folosit direct pe petele de material. Dacă aveți îndoieli cu privire la rezistența culorii, încercați mai întâi o parte ascunsă a îmbrăcămintei. Spălați imediat, fără a usca produsul pe țesături și nu le expuneți la lumina soarelui. În mașina de spălat: turnați detergentul și începeți spălarea. Rulați apa timp de câteva secunde și adăugați aproximativ 100/150 ml de Berbec delicat în vasceta de detergent.
Mâna: Se toarnă aproximativ 100/150 ml de Berbec delicat în 10 litri de apă și se adaugă detergentul. Lăsați hainele să se înmoaie timp de 20/30 de minute. Se spală ca de obicei și se clătește bine. Pentru curățarea și igiena casei: suprafețe mici (chiuvete, obiecte sanitare): utilizați produsul pur și apoi clătiți. Pardoseli și dale: diluați aproximativ 100 ml de berbec delicat în aproximativ 5 l de apă.1 capacul produsului corespunde la aproximativ 75 ml.
Conține: 5% Coloranți pe bază de oxigen, fosfonați, Parfum.

Clor Delicat Rufe Colorate Ariete 2L, nascut dintr-un studiu, testat de cea mai buna universitate medicala italiana. Acest produs este Fara coloranti!
Conceptul nostru este CURAT ECOLOGIC, CURAT ECONOMIC!

Reviews

6 alte produse in aceeasi categorie: