Sale! 1 Palet (600buc.) Wc Gel Fresh ARIETE ,750ml View larger

1 Palet (600buc.) Wc Gel Fresh ARIETE ,750ml

WCGA750ML

New product

3 962,70 RON tax incl.

More info

1 Palet (600buc.) Wc Gel Fresh ARIETE ,750ml

Contine 600 sticle de WC Gel Fresh Ariete

-fara coloranti

-Foarte Concentrat,
-Tehnologie Italiana.
-Testat dermatologic

um se utilizează: Deschideți capacul de siguranță apăsând pe părțile goale și deșurubând-l. Aplicați produsul sub margine sau pe pereții toaletei. Lăsați timp de aproximativ 15 minute, periați și deschideți scurgerea apei. Dacă este necesar, repetați operația.
Nu utilizați împreună cu clorul de înălbire sau comprimate, acesta poate dezvolta gaze periculoase. În cazul contactului cu alte materiale decât porțelanul, clătiți imediat (nu se utilizează pe suprafețe cromate).
Fraze de pericol: H314 Provoacă arsuri grave ale pielii și lezarea ochilor.H290 Poate fi corosiv pentru metale. Consiliere privind prudența: În cazul consultării cu un medic, containerul sau eticheta produsului vor fi disponibile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu inspirati praf parfumuri ceata / vapori aerosoli. Protejați ochii și fața. În caz de ingerare: clătiți gura: NU provocați vărsături. În cazul contactului cu pielea (sau cu părul): îndepărtați imediat toate hainele contaminate. Clătiți pielea faceți o dccia.
Compoziție: 5% inferior: acid clorhidric. Între 5-15%: acid fosforic. Alte componente: Parfum.

WC GEL ARIETE ,750ml, nascut dintr-un studiu, testat de cea mai buna universitate medicala italiana. Acest produs este Fara coloranti!
Conceptul nostru este CURAT ECOLOGIC, CURAT ECONOMIC!

Reviews

6 alte produse in aceeasi categorie: